ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Vlada odbila

aluminij mostar

 

Vlada FBIH je odbila ponudu kinesko – izraelskog investitora za Aluminij, hrvatski kadrovi šute, bošnjački su zadovoljni. Ali zato izgleda ne miruje izraelski investitor. Prema mailu koji je dostavljen na našu adresu, Amir Gross Kabiri, čelni čovjek M.T. Abraham Groupa dolazi u Mostar iduće tjedna i na sastanak poziva sve radnike Aluminija.

 

– Cilj je održati sastanak koji će biti otvoren za sve radnike Aluminija i na kojem će biti postavljena konkretna pitanja i iznijete zabrinutosti u vezi zadnjih događanja – navodi se u dokumentu, prenosi Pogled.ba.

Ponavljaju kako je izraelski investitor spreman odmah pokrenuti proizvodnju. Prije sastanka s radnicima Aluminija, čelnik M.T. Abraham Groupa trebao bi se susresti s predstavnicima institucija od kojih će tražiti pojašnjenje zadnjih događanja.

Izgleda kako Kabiri i njegovi suradnici ne misle odustati od Aluminija i pokretanja proizvodnje u ugašenom gigantu. Ostaje za vidjeti hoće li ovakav način rada dovesti do bilo kakvih pozitivnih pomaka ili će možda samo dodatno radikalizirati stanje i povećati osjećaj frustracije kod ljudi koji su ostali bez radnih mjesta. U svakom slučaju, bit će zanimljivo čuti odgovore na određena pitanja./HMS/

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17