ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Županijska Vlada

vlada zsb

(FENA) - Vlada Srednjobosanske županije (SBŽ) usvojila je Izvješće o provođenju Zakona o javno-privatno partnerstvu za 2019. godinu, a istaknuto je da je ostvaren napredak u identifikaciji i pripremi prijedloga projekata, ali da nema potpisanih ugovora o javno-privatnom partnerstvu.

U izvješću je navedeno da investitori i lokalne zajednice nisu dovoljno upoznati o rješenjima i mogućnostima iz Zakona o javno-privatnom partnerstvu, te je potrebna dodatna edukacija javnog sektora i rada na promociji zakonskih mogućnosti i projekata.

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva je predložilo, a Vlada donijela odluku o dodjeli koncesije za projektiranje, ugradnju, korištenje i prijenos mini hidroelektrane OIE MHE RK3, na transportnom cjevovodu glavnog vodovodnog sustava, sa izvorišta Kostajnica i Ščona, na lokalitetu Rudina-Kreševo, općina Kreševo.

Koncesija za mini hidroelektranu, instalirane snage 18 kW i moguće godišnje proizvodnje 0,114 GWh, dodijeljena je koncesionaru Javnom komunalnom poduzeću (JKP) "Kostajnica" Kreševo.

Na današnjoj sjednici Vlada SBŽ-a je, uz ostalo, donijela odluku o usvajanju programa utroška sredstava za poticaj povratku prognanika, obnovi i razvitku za projekte u 2020. godine, koji za ove namjene predviđa milijuna maraka.

Županijska vlada dala je suglasnost na potpisivanje kolektivnog ugovora za djelatnost srednjeg obrazovanja u SBŽ-u.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17