ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Nakon sastanka

pregovori mostar hdz sda

Imali smo krajnje otvorene i prijateljske razgovore. Govorili smo o suradnji dvije stranke kako bismo relaksirali odnose i ambijent kada je u pitanju odnos dva naroda u BiH, ali i dvije političke opcije, kazao je to predsjednik HDZ-a Dragan Čović nakon današnjeg sastanka s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.  

- Što prije trebamo uspostaviti vlast na razini BiH i mislim da ćemo idućeg tjedna razgovarati u Sarajevu. Mnoge teme koje nas opterećuju stavit ćemo na stol i pokušati naći rješenja. Razgovarat ćemo da svi naši predstavnici u izvršnoj vlasti rješavaju probleme kako bi se ekonomsko stanje u zemlji stabiliziralo - kazao je Čović.

Dodao je da su izaslanstva HDZ-a i SDA razgovarale o Izbornom zakonu i iznijela svoje stavove, a i bit će organizirani i sastanci ekspertskih timova obje stranke o Izbornom zakonu.

- Iznijeli smo sve šta je problematično. Obvezali smo se da imamo dinamiku razgovora i da stvaramo ambijent koji nudi pomirenje. Sve je to u funkciji da BiH profunkcionira na svom europskom putu, ali i unutarnjoj stabilnosti - kazao je Čović. 

 

191107098.1_xl.jpg

 

 

 

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17