ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

sda kongres 19

Predsjedništvo Stranke demokratske akcije zaključilo je na današnjoj konstituirajućoj sjednici da je blokada rada Parlamentarne skupštine BiH, koju provodi SNSD radi pritiska i imenovanja mandatara Vijeća ministara BiH, protuustavan, antidaytonski i protuzakonit čin.

SDA je još jednom dao sebi za prvo govoriti hrvatskim predstavnicima što trebaju raditi i kako trebaju razmišljati. Naravno, to se odnosi na Izborni zakona.

-Pozivamo HDZ BiH da predloži kandidata za poziciju predsjednika Federacije BiH kako bi se pokrenula procedura imenovanja novog saziva Vlade FBiH. Izmjene Izbornog zakona BiH ne smiju biti uvjet za formiranje vlasti na federalnoj razini. Očekujemo da će prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH, koji je HDZ obećao predstaviti koalicijskim partnerima i bh. javnosti, poštovati ključne prioritete iz dokumenta “Mišljenje Europske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU” – zaključuje Predsjedništvo SDA.

Tako se vodeća bošnjačka stranka i dalje drži politike u kojoj drugim narodima govori što trebaju raditi i kako trebaju razmišljati. A svi znamo kamo vodi taj put.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17