• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

pl sajam jajce 19

Šesti sajam turizma i eko proizvoda "STEP – Jajce 2019'' bit će održan u subotu, 12. listopada, a ova manifestacija označit će kraj turističke sezone u Jajcu.

Sajam turizma i eko proizvoda ''STEP-Jajce 2019'' održavat će se na dvije lokacije, u centru grada  između Travničke i Banjalučke kapije i Stočne pijace ''Hrastovi'' – Karići. 

Sajam se održava u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca te pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

Na ovogodišnjem sajmu će biti upriličene prezentacije i promocije poljoprivrednih proizvoda i prerađevina proizvođača iz Općine Jajce.

Pravo sudjelovanja na sajmu imaju i drugi proizvođači eko proizvoda, turističke agencije i tur-operatori, hotelijeri i ugostitelji iz Jajca, te svih gradova Bosne i Hercegovine i inozemstva koji su se registrirali kao gospodarski subjekti.

Svečano otvaranje Sajma turizma i eko proizvoda ''STEP – Jajce 2019'' bit će upriličeno, na platou Doma kulture u Jajcu, s počekom u 11 sati.

Nakon proglašenje pobjednika u 17 sati, uslijedit će koncert grupe  LAZY BAND, priopćili su organizatori.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17