ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

vitezit tvornica

Radnici zaštitarske službe Poslovnog sustava "Vitezit" iz Viteza odgodili su za danas najavljeno napuštanje radnih mjesta, a u četvrtak se očekuje odluka Vlade Federacije BiH, izjavio je vršitelj dužnosti direktora Poslovnog sustava "Vitezit" Josip Rajić.

U obavijesti koju je Unutarnja zaštitarska služba Poslovnog sustava "Vitezit" dostavila jučer Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije i Federalnoj direkciji za namjensku industriju navedeno je, među ostalim, da su radnici ove službe dobili dvije plaće u 2019. godini, zbog čega planiraju napustiti radna mjesta.

- Zaštitarska služba produžava do daljnjeg. Odluka na Vladi će biti u četvrtak tako da se očekuju neka sredstva, odnosno da se osigura nešto novca za ove ljude kako bi ostali čuvati firmu - kazao je medijima Rajić.

Na upit o trenutnoj situaciji i budućnosti Poslovnog sustava "Vitezit", Rajić je rekao da radnici u proizvodnji ne rade i da je račun kompanije blokiran.

- Stečaj nije proglašen. Naime, Vlada Federacije BiH donijela je odluku o stečaju, ali stečajni sudac ga nije proglasio, jer traži dodatne papire od predlagatelja. Stečaj ne znači likvidaciju nego podrazumijeva restrukturiranje firme, kako bi nakon 25 godina konačno počela raditi - istaknuo je Rajić.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17