× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

pasta2 

Kad prekuhate tjesteninu ili povrće, nije smak svijeta, jer rješenje za takve situacije postoji

 

Brzo ih izvadite iz kipuće vode i nakratko stavite u ledenu vodu, odnosno pod mlaz hladne vode. Nakon toga će, kad je riječ o tjestenini, pomoći i umak od rajčica, čija će kiselina tjesteninu dodatno stvrdnuti, a povrće će dodatno očvrsnuti ako se prije posluživanja propirja u nečem kiselom, poput soka limuna, limete ili naranče.

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

pasta2 

Kad prekuhate tjesteninu ili povrće, nije smak svijeta, jer rješenje za takve situacije postoji

 

Brzo ih izvadite iz kipuće vode i nakratko stavite u ledenu vodu, odnosno pod mlaz hladne vode. Nakon toga će, kad je riječ o tjestenini, pomoći i umak od rajčica, čija će kiselina tjesteninu dodatno stvrdnuti, a povrće će dodatno očvrsnuti ako se prije posluživanja propirja u nečem kiselom, poput soka limuna, limete ili naranče.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.