bradara milicevic

Do ovog trenutka, u Dom naroda PFBIH još nije došla jutros usvojena Odluku o potvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata za Dom naroda Parlamenta FBiH - Opći izbori 2018. godine. Očekujem kako će do kraja ranog dana ipak biti zaprimljena, kao i objavljena u Službenom glasniku BiH. S obzirom da su materijali za sjednicu spremni, iste danas šaljemo izaslanicima kako bi ih na vrijeme mogli proučiti a ujedno da ispoštujemo poslovničke i ustavne procedure, stoji u priopćenju koje je objavila predsjedateljica DN PFBIH Lidija Bradara.

Tako da će konstituirajuća sjednica Doma naroda PFBIH biti zakazana sutra (petak) ujutro, odnosno nakon materijala, izaslanici će ujutro dobiti i službeni poziv za sjednicu koji ćemo zatim, kao i potpun dnevni red dostaviti i javnosti.

Što se termina same sjednice tiče, ista će biti zakazana za srijedu, 20. veljače, u 11 sati dok će dan prije biti održan i radno-konzultativni sastanak s predstavnicima svih stranaka koje imaju izaslanike u Domu naroda a sve u cilju što kvalitetnije pripreme i tijeka same sjednice koja će biti konstituirajuća ali i na čijem će se dnevnom redu naći i Proračun i ostali važni dokumenti.

S obzirom da sam u stalnom kontaktu s ministricom financija, drago mi je potvrditi s obzirom da pratimo stanje cijelo vrijeme, kako je osim što je Federacija likvidna, sve spremno za "puštanje" svih proračunskih davanja odnosno invalidnina, braniteljskih naknada i plaća. Ministrica financija Jelka Miličević je potvrdila kako će sva ministarstva koja rade na obračunima reagirati odmah te da će ubrzati sve tehničke pripreme kako bi sve isplate u najkraćem mogućem roku bile na računima korisnika.

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17