• Pile

covic posjetio vrtic

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je u četvrtak Caritas Vrhbosanske nadbiskupije i dječji vrtić "Sveta Obitelj" u Sarajevu

Predsjednika Čovića dočekali su dr. sc. Mirko Šimić ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, i s. Kata Ostojić, ravnateljica predškolske ustanove dječji vrtić "Sveta Obitelj", te ga upoznali sa radom Caritasa, ali i predškolske ustanove.

"Caritas svakodnevno osigurava preko 500 toplih obroka za siromašne, stare i bolesne osobe te im hranu dostavlja na pet punktova u gradu Sarajevu", naglasio je ravnatelj Šimić.

"Vrtić je mjesto za igru, život i cjeloviti razvoj individualnih potencijala djeteta u skladu s njihovim razvojnim potrebama s ciljem postizanja sretne, samopouzdane i cjelovite osobe", kazala je ravnateljica Ostojić te naglasila kako su djeca raspoređena po uzrastu u osam odgojnih skupina od kojih su dvije skupine za djecu jasličkog uzrasta.

Za ovaj susret mališani su pripremili mali program kojim su ovaj posjet ispunili veseljem, pjesmom i smijehom.

Na kraju ugodnog razgovora i druženja predsjednik Čović istaknuo je kako će učiniti sve što je u okviru njegovih mogućnosti da pomogne rad i projekte Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i dječji vrtić "Sveta Obitelj".

 

 

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17