× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open

ljilja promocija

U hotelu "Reumal" u Fojnici sinoć je održana promocija knjige: "HOĆU, MOGU, MORAM", autorice Ljilje Grubešić

Autorica u knjizi donosi svoju osobnu priču odnosno njenu hrabru borbu sa multiplom sklerozom. Velik broj zainteresiranih odazvao se njenom pozivu na ovu svojevrsnu književnu večer kojom je moderirala Vanja Jukić.

"Nadam se da ću sljedeću knjigu napisati kao potpuno zdrava osoba. Premda kažu da je ovo neizlječiva bolest, ja vjerujem da sam na pragu do pobjede," kazala je autorica.

O počecima pisanja svog prvijenca, odnosno razlozima izdavanja knjige, nešto je kazala i za naš portal:

"Na knjigu sam se odlučila nakon osam godina borbe sa opakom bolesti multiplom sklerozom. Teške trenutke sam prošla kroz ovu borbu, no odlučila sam svim silama da se borim i dalje", ističe gospođa Grubešić te napominje kako su joj prijatelji i obitelj, prvenstveno suprug i sinovi kao i šira društvena zajednica bili velika podrška te da joj svi oni daju još veću volju i snagu za borbu.

Što se same promocije tiče, dojmovi su i više nego pozitivni i autorica je, kako kaže, zadovoljna odzivom. "Svi u dvorani su plakali, i od srca zahvaljujem svima koji su se odazvali", zaključila je.

{jlex}picasa:114258804164824292576/6386281163705214593{/jlex}

artinfo.ba/im

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.