× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Foto

nosnje revija h

Četvrta revija tradicijskog ruha, simboličnog naziva "Od mora do Save" upriličena je u subotu navečer u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a u organizaciji Hrvatskog kulturno umjetničkog društva (HKUD) "Sv. Ante -Cim" iz Mostara.

Na reviji su se, osim domaćina HKUD –a "Sv. Ante- Cim", predstavili i njihovi prijatelji koji se bave očuvanjem kulturne baštine i tradicije svoga kraja, od mora pa sve do Save, kako i sama revija nosi ime.

Organizatori su istaknuli kako tradicijsko ruho u današnje vrijeme žudi za promocijom, te kako je zapostavljeno u okviru očuvanja kulturne baštine i tradicije na ovim prostorima i da iz tog razloga organiziraju reviju.

Inače, revija je prvi put organizirana 2019. godine i od tada je poveznica među brojnim kulturno umjetničkim društvima u Bosni i Hercegovini, a ove godine Hrvatska matica iseljenika je prijatelj manifestacije, dok je Grad Mostar pokrovitelj.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.