× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Sudačka nadoknada

sn-zrak.jpg

Ekspres restoran "Zrak" u subotu 22. siječnja će po prvi put ugostiti nogometni kviz Sudačka nadoknada. 

A potrudili su se da se prvi pamti još dugo. 

Naime, bez obzira na broj ekipa, osiguran je rekordan nagradni fond.

Osigurano je čak 650 KM u gotovini za najbolje ekipe, te još nekoliko nagrada (dvije runde pića,ručak u Lovačkom domu,gratis kotizacija,4x30KM bon bet live)...

Mnoštvi je razloga da okupite ekipu, prijavite se, družite, a možda ugrabite i neku od  nagrada.Ekipe broje od 2 do četiri člana, uplata je 5 KM po igraču. Sigurno će biti jako zanimljivo, a Milwall slovi za jednog od favorita.

Kviz starta u 19 sati, a prijave se vrše u inbox stranice Sudačka nadoknada. Naravno, dotad se stignete i podsjetiti i štogod naučiti.

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Sudačka nadoknada

sn-zrak.jpg

Ekspres restoran "Zrak" u subotu 22. siječnja će po prvi put ugostiti nogometni kviz Sudačka nadoknada. 

A potrudili su se da se prvi pamti još dugo. 

Naime, bez obzira na broj ekipa, osiguran je rekordan nagradni fond.

Osigurano je čak 650 KM u gotovini za najbolje ekipe, te još nekoliko nagrada (dvije runde pića,ručak u Lovačkom domu,gratis kotizacija,4x30KM bon bet live)...

Mnoštvi je razloga da okupite ekipu, prijavite se, družite, a možda ugrabite i neku od  nagrada.Ekipe broje od 2 do četiri člana, uplata je 5 KM po igraču. Sigurno će biti jako zanimljivo, a Milwall slovi za jednog od favorita.

Kviz starta u 19 sati, a prijave se vrše u inbox stranice Sudačka nadoknada. Naravno, dotad se stignete i podsjetiti i štogod naučiti.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više