ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Došašće

BILBORD_NAJAVA.JPG

Zadovoljstvo nam je najaviti jednu od najboljih i najkvalitetnijih božićnih manifestacija u Županiji Središnja Bosna “Božić u Busovači 2021.“, koja će se održati u razdoblju od 27. studenog do 19. prosinca 2021.g, a u organizaciji Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača, u suradnji s udrugom „Mladi zajedno“ i ekološkom udrugom građana „Busovačka planina“.

Posjetitelji manifestacije, moći će uživati u prigodnom zabavnom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi u adventskim kućicama i to sasvim BESPLATNO. Naime, svjesni ekonomske situacije i u želji da svojim sugrađanima uljepšaju ovo blagdansko vrijeme, organizatori ove godine daruju svim posjetiteljima potpuno besplatnu vrhunsku božićnu zabavu! Kod svake adventske kućice nalazit će se kutija za dobrovoljne priloge posjetitelja, sukladno njihovim mogućnostima, a prikupljeni iznos bit će usmjeren za humanitrne svrhe i pomoć osobama u potrebi u Busovači. Vrijedi istaknuti i dječju zabavu u povodu blagdana svetog Nikole kada će sva djeca žitelje darovati božićnim recitacijama i pjesmicama, a organizatori njih prigodnim darovima.

„Svjesni smo da je blagdan Božić, blagdan zajedništva i ljubavi, te na ovaj način želimo i našim sugrađanima pružiti dodatno zbližavanje, da u zajedništvu dočekamo naš najradosniji blagdan Božić. Željeli smo da u ovu manifestaciju uključimo najširu društvenu zajednicu, skoro sve one koji su htjeli i bili zainteresirani da zajedno s nama dočekaju ovaj Božić i veselimo se kroz Advent. Nekoliko gospodarskih subjekata je iskazalo interes za sponzorstvom, a naše vrijedne članice Zajednice žena HDZ BIH „KKK“Busovača će se potruditi i pripremiti nam kuhano vino, čaj i fritule u kućicama. Sve ovo što ćemo organizirati, organizirat ćemo zahvaljujući našim ljudima u Busovači i prijateljima. Zbog te topline, žari, ljubavi, pozitivne energije, motiviranosti utkane u svaku ideju čime smo za sobom povukli i brojne članove obitelji i prijatelje, tople duše busovačke, širom otvorenih vrata, mi ćemo ovo u Busovači napraviti.“ istaknula je koordinatorica Suzana Krišto

Manifestacija „Božić u Busovači 2021.“ bit će održana prema sljedećem rasporedu:

27. studenog –zabavni program uz duo bend „Epicentar“

5. prosinca – dječja zabava u povodu blagdana svetog Nikole i zabavni program

11., 18. i 19. prosinca – zabavni program uz duo „Ilijana i Josip“, VS “Lašvanske dive“, Izvorna skupina „Sveti Anto Busovača“, Band „Extra“ 2000 i „Taxi“ bend.

„Ovogodišnji „Božić u Busovači“ bit će održan u nešto drukčijem ozračju, sukladno preporukama i odlukama nadležnih tijela, ali božićnog duha i radosti neće nedostajati! Sve aktivnosti će se odvijati na otvorenom, a na velikoj bini nastupat će nam dobro poznati busovački bendovi, te prijatelji iz susjednih općina. Stoga, pratite nas i svakako posjetite adventske kućice i uživajte u ugodnoj glazbi, druženju i gastronomskim delicijama! Dobro nam došli!“, poručuju organizatori.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17