ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Špiljski čovjek u srcu Europe

Webp.net-resizeimage_-_2021-11-20T110746.131.jpg

Srećko Stipović je povodom 40 godina rada u novinarstvu objavio e-knjigu pod nazivom "Špiljski čovjek u srcu Europe". 

Stipović je diplomirao žurnalistiku u Sarajevu 1987. godine. Kao novinar i fotoreporter surađivao je sa Jutarnjim listom, Večernjim listom,Slobodnom Dalmacijom, BHRT-om, Radiom Slobodna Europa i Anadolijom. Kao fotograf surađivao je sa Cropixom i Pixsellom.

Sada 62-godišnji Stipović živi i radi u Vitezu. 

Na svom youtube kanalu objavljuje zanimljive priče o neobičnim ljudima i zanimanjima. Ima preko 193 tisuće pretplatnika a neke priče bilježe i milijunske preglede.

U vremenu koronavirusa, Stipović je odlučio objaviti knjigu u digitalnom obliku.

Knjiga sadrži 51 zanimljivu i neobičnu priču. 

U knjizi možete pročitati o čovjeku koji je sam sebi izradio križ i sanduk za ukop, o ljudima koji skupljaju osmrtnice, izrađuju drvene vjetrenjače i kućice za ptice, razminiravaju ratne crte razgraničenja i mine prodaju u staro željezo kako bi preživjeli. Također, tu je i priča o šest milijarditom stanovniku iz BiH čiji su roditelji ostali bez posla nakon što je 2008. godine nastupila recesija te o konjičkom klubu Mustang zbog kojeg je oživjelo jedno selo kod Travnika. Nezaobilazna je priča i o vlašičkom Robinzonu te Žarku, čovjeku koji dvanaest godina živi u špilji u srcu Bosne bez struje, vode, telefona i vatre.

Knjigu možete kupiti na linku https://payhip.com/b/Tx7Gl?fbclid=IwAR2wV-QxxobdlXfZe3snUYw4RDCXXyGiF60ZCqWqoEQTwgpHULe58K_lSEs, po cijeni od 3 eura.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17