ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Subota/19 sati

nadoknada_garage.jpg

Svugdje pođi, doma dođi. Ne , ne brinite, nije se Kruno Jurčić ponovo vratio u Dinamo. Barem ne zasad. Ovako počinjemo najavu novog kviza Sudačka nadoknada, koji se ponovo vraća na staro mjesto, u kreševsku Garažu. Garaža je najviše puta ugostila kviz, uvijek su bili odlični domaćini,stoga ništa manje ne očekujemo ni u subotu. 

S obzirom da se nekoliko ekipa raspalo, a nove je teško zainteresirati, nova nogokvizaška sezona bila je na krhkim nogama. No, u Movieju se ponovo vidjelo kako interesa i dalje ima,a vodstvo kviza odlučilo je samo odsad posjećivati provjerene destinacije. Caffe Garage sigurno je jedna od njih. 

Početak nove sezone ponudio je dosta iznenađenja, pa se stoga Junko sač i gazda Gile s pravom nadaju da mogu iznenaditi na svom terenu i peharom popuniti prašnjavu vitrinu i skinuti paučinu. 

Za 83.kviz vraćaju se Pepo i Čika, ne žele više dopustiti da dok mački nema miševi kolo vode. 

I nek vam je svima jasno, za prijavu nije kasno. Od dva do četiri igrača, petak po igraču uplata, šest nagrada. 

Raznovrsne nogometne teme, i jedan mix kao šlag na tortu. 

Koji se hrvatski trener boji korone, pa se ne smije rukovati sa kolegom na drugoj klupi? Koji kolumbijski kartel u Hrvatskoj vraća komunistički režim prije nedjeljne utakmice?Možete li nabrojati sve navijače Pule Staro Češko po imenima? Koliko kilograma viška ima Samir Nasri? Koliko je flaša pogodilo Swiderskog?

Možda smo otkrili neka pitanja, a ostala neka budu tajna. Vidimo se u subotu od 19 sati u Garaži, prijave u inbox Sudačka nadoknada. Trenutno je prijavljeno 10 ekipa, a mjesta ima još. Na snazi su i promo cijene piva koje je osigurao sponzor Boreas : Heineken (2,5KM), Karlovačko (2KM) i Laško (1,5KM). Jer, i ako ništa ne znate, možete se makar kvalitetno napiti za male pare. 

Si ju ven aj si ju, poručuju organizatori.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17