ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Outdoor foto&film festival

pl 3fok u nt

Kreševski Outdoor foto&film festival, poznatiji kao "3fok", nadasve je jedinstven ali i nakon devet održanih izdanja, prepoznatljiv festival koji slavi planinarstvo i alpinizam i to kroz film i fotografiju kao i sve ono povezano s ovim sportovima.

Nadasve, ovaj Festival je tijekom proteklih devet godina u Kreševo dovodio i neka od najvećih imena svijeta aplinizma te predstavio brojna izdanja knjiga, vodiča, monografija i ostalih publikacija.

 

3fok-21-kres.jpg

 

Tako je bilo i ove godine točnije protekloga ljeta kada je "3fok" nakon prošlogodišnje korona pauze ponovno održan.
Četiri dana festivala ljubitelji prirode su mogli pogledati izložbu finalista u svih devet, foto kategorija natječaja dok su na otvorenoj sceni, na trgu fra Grge Martića prikazani najbolji filmovi u kratkoj i ultrakratkoj kategoriji. Pored festivalskog dijela ništa manje bogat program nije bio ni kada su u pitanju popratni događaji. Tako je publika mogla uživati u promociji projekta "Prenjski vuk" a u nadi da će jednoga dana i Kreševo dobiti svog Prenjskog vuka otvorena je umjetna stijena i održana veoma uspješna "Mala škola alpinizma".

Predstavljena je i knjiga Zehrudina Isakovića - "Planine Bosne i Hercegovine" dok je Nikola Horvat - prvi čovjek koji je prehodao Pacific Crest Trail, pričao o svom iskustvu.

Kako bi širili ljubav prema prirodnim ljepota i planinarstvu ali i promovirali svoj Festival, članovi planinarskog društva Bitovnja, koje je i organizator "3fok-a", ostvarili su suradnju sa Općinom Novi Travnik te Planinarskim društvom Kuk.

Tako će koncem mjeseca ovog mjeseca točnije 27.listopada "3fok" gostovati u Novom Travniku gdje će u Domu kulture biti prikazani pobjednički radovi u kategorijama filma i fotografije te održana promocija knjige Zehrudina Isakovića.


Program će početi u 18 sati.

pl-3fok-u-gostima.jpg

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17