× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • POGLEDAJTE RASPORED PROGRAMA

Banner-print-page-001-e1613739060190-752x440.jpg

Regionalni festival monodrame "inBox" počinje u četvrtak, 16. rujna u Novoj Biloj i traje do nedjelje, 19. rujna. Organizatori su JU Hrvatski kulturni centar Travnik - Nova Bila i Kazalište mladih "Korifej"..

Ravnateljica festivala Anela Križanac pojasnila je da je Regionalni festival monodrame "InBox" manifestacija natjecateljskog karaktera koja se organizira s ciljem popularizacije monodrame kao oblika scenskog stvaralaštva i afirmiranja BiH i regionalnih akademskih glumaca, dramaturga i redatelja, te naglasila važnost pokretanja takvog festivala kako za unaprjeđenje kvalitete kulturnog života travničke regije tako i za čitavu BiH.

"Festival će u svom natjecateljskom dijelu prikazati 5 monodrama koje će na prvom izdanju festivala sudjelovati po pozivu Organizacijskog odbora, a o najboljoj će odlučivati Sanja Nikčević- teatrologinja i kazališna kritičarka (Hrvatska), Vladan Đurković- kazališni redatelj (Srbija) i Josip Pejaković- glumac (BiH) kao predsjednik žirija. S obzirom na tešku godinu koja je iza svih nas, birat ćemo predstave koje odišu pozitivnim duhom i humorom sa željom da ushićenje koje mi osjećamo dok pripremamo ovaj festival prenesemo i na gledatelje", dodala je Križanac.

Bogat program kroz četiri dana bit će održan u prostorijama HKC-a Nova Bila, a festival počinje ceremonijom svečanog otvorenja. 

Cijeli program možete pogledati u nastavku:

241657193_908257276703345_3897820645425954210_n.jpg

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.