× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • Gradsko kazalište mladih

skola glume

Gradsko kazalište mladih Vitez i Općina Kiseljak ove godine po prvi put u Kiseljaku organiziraju "Ljetnu školu glume" za djecu i mlade. 

Škola će trajati mjesec do mjesec i pol dana a imat će za cilj najprije zabaviti i kreativno motivirati nove članove potencijalnog kazališta odnosno buduće kazališne skupine u Kiseljaku, ponuditi im znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.


Ljetna škola glume će obuhvatiti glumačke radionice koje će budućim kazalištarcima poslužiti u daljnjem radu. Iste će voditi Marko Mirković, diplomirani glumac i član GKM-a Vitez.
Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti u subotu, 7. kolovoza u kino dvorani (Hrvatski dom) u 10:00.

Sudjelovanje je besplatno, termini radionica bit će određeni u suradnji s polaznicima a osim djece, sudjelovanje je namijenjeno i mladim osobama koje ovaj vid umjetnosti zanima.

Na koncu programa, bit će priređen završni rad za publiku odnosno priređena predstava polaznika te eventualno, sukladno interesu polaznika, nastavljen rad odnosno pokrenuta podružnica Gradskog kazališta mladih i u Kiseljaku.

Prije svega, prilika je ovo da djeca i mladi konstruktivno provedu zadnji mjesec raspusta, usvoje neka nova znanja i vještine, steknu nove prijatelje, oslobode se straha od javnog nastupa i prije svega, lijepo se druže.

 Informacije na broj: 063 412 360 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.