ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Rock bend

 

sinhro6.jpg

 

Sinhro je fojnički rock’n roll bend koji svira obrade legendarne beogradske grupe Ekatarine Velike. Za Alt-Kulturu govore o svojim počecima i planovima za budućnost.

Ideja benda nastaje prije nekih godinu i pol dana kad se sasvim slučajno sastajemo u svojim svakodnevnim obavezama i ulazimo u priču kao ajmo nešto malo probat, što nam se dosta svidjelo pa smo nastavili.

Onda dolaze neki novi članovi, neki odlaze.. što nas je dovelo do današnje postave Adi Begić – vokal, Josip Šimunić – bubanj, Josip Grubešić – bas gitara i Silvio Zlatarević – vokal i gitara. Osjetili smo da nam se svima sviđa EKV odakle i dolazi ime Sinhro. Mnogi i pitaju zašto Sinhro, pa se bubnjar našali riječima: ”zato što Riblja čorba već postoji. ”

Svirali smo po lokalnim mjestima, ponajviše u kino dvorani Fojnica koliko nam je situacija dozvoljavala te osjetili podršku raje koja se stalno vrtila oko nas. Dobili smo osjećaj kao da oživljavamo nešto što je izumrlo i daje neki osjećaj obostrane ispunjenosti i satisfakcije.

Taj osjećaj ostaje glavni motiv da se ide dalje kako bi jednog dana ovaj projekat postao nešto ozbiljno u smislu da se snimi koji album autorskih pjesama s ciljem da se ta vrsta muzike digne na još jedan visi nivo, a pri tome njegujući ono sto je nekada bilo. Uloga bi naša bi bila da osvijestimo ljude za muziku ili probuditi ono nešto u nekome što već dugo spava ili možda netko otkrije jednu novu stranu sebe.

Sinhro možete poslušati u caffe bar “Saloon”-u u Uskoplju, ovaj petak s početkom u 8 sati.

Očekivanja od svirke, zasigurno mnogo znoja, truda, emocije i energije, da ‘zgrabimo’ publiku u svijet glazbe, da zajedno s nama plove do krajnjih granica svojih glasnica, prenosi Alt-kultura.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17