× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • HKUD fra Karlo Kujundžić

vecer plesa 12 brest

Nakon godinu dana pauze od svih većih događanja, Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo fra Karlo Kujundžić Brestovsko, jučer je svojim članovima, župljanima ali i gostima priuštilo novo izdanje "Večeri pjesme i narodnog plesa".

Događaj je održan u dvorištu Osnovne škole Brestovsko a domaćini su se predstavili punim sastavom i to folklornom sekcijom odaslih, folklornom sekcijom djece-srednjom i malom skupinom, pjevačkom skupinom te tamburaškim sastavom.

{source}<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F2398471883723697%2Fvideos%2F296913968835902%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>{/source}

Što se tiče gostiju, sastav je također bio reprezentativan. Nastupio je HKUD "Bećarac" Lepenica, HKUD "Gromiljak" Kiseljak, veteranski folklorni sastav "HKD Napredak" Busovača, Muška izvorna pjevačka skupina "Sveti Anto" Busovača, KUD "Hrvatska žena" Vitez te "Fojnička žena" iz Fojnice.

Predsjednica društva "Fra Karlo Kujundžić" Ivana Vujica Tomičić,  zahvalila je svima na dolasku, gostima se odužila i zahvalnicama a posebno pozdravila roditelje djece koja sudjeluju u radu Društva.

A osim djece, upravo su i roditelji ali i svi drugi župljani ovog kiseljačkog mjesta itekako uključeni u rad Društva koje pak, već godinama, okuplja ne samo žitelje Brestovskog nego i na najbolji mogući način promovira i općinu Kiseljak.

artinfo.ba

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.