ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sjajna atmosfera

kviz lep sn

 

Baš kako se i očekivalo, 72. izdanje Sudačke nadoknade bilo je fanatično i fantastično. Po prvi put je domaćin bio Caffe Casablanca u Lepenici, i u svakom pogledu opravdali su očekivanja. Lepenica se još jednom pokazala kao odličan domaćin, i sigurno je kako ovo nije posljednji put da se kviz organizira u ovom mjestu. 

Atmosfera je bila nalik onoj iz argentinskog derbija Boca-River. Žepčaci su i ovaj put stigli busem, te su od samog početka dizali atmosferu.

Nastupilo je 15 ekipa, što je rekord od početka kviza. Bilo je i još više zainteresiranih, ali covid-mjere i kapacitet kafića nisu dozvolili više. 

Nakon 12 tema i 60 pitanja ponovo je prva bila ekipa UD Čika. Milwall je završio na drugom mjestu, i ponovo je ostao kratak za jedno pitanje. Treće mjesto na pobjedničkom postolju uzela je ekipa Darun strašni.Najveće iznenađenje priredila je domaća ekipa Šteta papira, koja je kroz cilj prošla četvrta. Iza sebe su ostavili mnoge standardne ekipe. 

Junko sač završio je na petom mjestu, dok je ekipa STOP MHE bila šesta. Škverski galebovi osvojili su Beer bar nagradu, dok je rundu pića osvojila ekipa Teška konjica. 

Na kraju kviza, svi natjecatelji su zajedno i zapjevali. Domaćin je sve ekipe počastio i pizzama, po kojim je Casablanca nadaleko poznata. 

Svi su se složili kako se kviz što prije treba vratiti u Lepenicu, koja je visoko postavila letvicu za sve ostale organizatore. 

 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17