× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
  • Bugojno

fedra zavrsnica

Ovogodišnji 49. Teatarski festival BiH FEDRA Bugojno bit će održan od 13. do 20. srpnja, a prijave za sudjelovanje na Festivalu mogu se podnijeti od 10. ožujka do 25. svibnja.

Prijava treba sadržavati - obaveznu dostavu popunjenog Obrasca za prijavu na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te obaveznu dostavu snimka predstave, popunjen i isprintan obrazac za prijavu, pet afiša predstave i tri plakata na adresu.

Obrazac za prijavu može se pronaći na www.kscbugojno.ba ili dobiti na upit putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave je potrebno slati na adresu: JU Kulturno sportski centar Bugojno, Nugle II, 70230 Bugojno.

Selektor 49. Festivala FEDRA je Sead Đulić. Riječ je o najstarijem teatarskom festivalu u BiH, prvi je, kao Festival amaterskih pozorišta BiH, održan 1959. godine.

Na Festivalu je do sada izvedeno 550 predstava, sudjelovalo više od 10.500 pozorišnih djelatnika iz BiH i okruženja, a predstave posjetilo više od 160 tisuća gledalaca, pripćeno je iz Festivala.

 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.