ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
69.kviz

pepo_gudelj.jpg

 

U vrućoj atmosferi žepačkog Stonea deset ekipa se natjecalo za laskavu titulu prvaka 69. kviza Sudačka nadoknada. Izostanak nekoliko standarnih ekipa nije značio da će kviz biti slabiji. Naprotiv, bilo je jako uzbudljivo, a ekipe su osvojile dosta bodova.

Na kraju je Žepče iskoristilo domaći teren i trijumfovala je ekipa UD Čika sa 1615 bodova. Milwall je bez Permexa osvojio drugo mjesto, dok je broncu pokupila ekipa Stop MHE sa samo 20 bodova manje. Time su pokazali ne samo da rade za opće dobro i prirodu, nego i da u glavi imaju složene nogometne enciklopedije. 

Stara gospođa je završila s drvenom medaljom oko vrata, a peto mjesto podijelile su ekipe AC i Mali signali. Ekipa AC je poraz svog kluba djelomično ublažila nagradom za bonus pitanje , a Zenički galebovi u kljun su stavili Beer bar nagradu. 

Popunjene su arene do kraja sezone, a kviz se 6.veljače održava u Caffe Garage u Kreševu, mjestu koje nikad nije zakazalo. Odlaskom Jimmyja Kreševljaci su nestali sa kvizaške scene, mogu li na domaćem travnjaku iščeprkati neke bodove?

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17