ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
DUGOMETRAŽNI IGRANI FILM

hr_film.jpg

Dugometražni igrani film F20 Arsena Antona Ostojića osvojio je nagradu za Najbolji triler na četvrtom izdanju malteškog međunarodnog filmskog festivala, koji se ove godine održavao online.

U središtu radnje filma je mlada djevojka Martina, koja ljeti radi kao dostavljačica u očevoj pizzeriji, a nakon što upoznaje mladića Filipa, koji neprestano igra videoigre i naručuje pizze, nagovori ga da pobjegnu na Zrće. Njihova nevina ljetna avantura ubrzo se pretvara u krvavu noćnu moru.

Glavne uloge tumače Romina Tonković, Filip Mayer, Lana Ujević i Robert Budak, uz Mladena Vulića, Alena Liverića, Almu Pricu, Alena Šalinovića, Borisa Miholjevića, Kseniju Marinković i Gorana Grgića.

Film je nastao prema scenariju Hrvoja Sadarića te u produkciji Filmosaurus Rexa i u koprodukciji s GripFilmom, Interfilmom, CineCroom i Embrio productionsom.

Međunarodnu premijeru imao je u natjecateljskom programu 22. Black Nights Film festivala u Talinnu, a dosad je osvojio ukupno 25 nagrada.

Na festivalu u Malti (koji je trajao do 8. siječnja) prikazan je u konkurenciji 20 dugometražnih igranih filmova iz cijelog svijeta, prenosi Hina.


Dnevnik.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17