× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open

kresevo-pozeleniloNiče novih deset "Eko otoka"

kresevo-pozelenilo

Općina Kreševo ulazi u Sistem Zelene točke – sustava za iskorištavanje i reciklažu ambalažnog otpada. Tim povodom u uredu načelnika općine Radoje Vidovića potpisan je ugovor kojim su regulirane obveze strana potpisnica. Ugovor su potpisali općinski načelnik Radoje Vidović, direktor JKP "Kostajnica" Jozo Marić, te direktorica "Ekopaka" Amela Hrbat.

Ugovorom je predviđeno uređenje površina za uspostavu novih 10 eko-otoka. Projekt će zajednički financirati Općina i "Ekopak", čime će, uz već 21 postavljeni eko-otok, njihov broj biti povećan na 31. Nakon realizacije projekta eko-otocima će biti "pokriveno" oko polovice stanovništva općine.

Novi zeleni otoci bit će postavljeni u Kreševu (blizu zgrade Policijske stanice te ispod mosta kod Doma zdravlja), u Kojsini na dva mjesta, ispred nogometnog stadiona u Zidu, kod nekadašnje zgrade škole u Polju, blizu stambene zgrade i unutar stambenog naselja na Resniku, kao i kod autobusnih stajališta u Alagićima, Resniku i Tomićima.

Vrijednost projekta je 29.212 KM, a osim navedenog, uključuje i edukaciju građanstva.

(artinfo.ba/ap)

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.