ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Filozofski fakultet Mostar

konferencija ff2 jezik

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) u petak se održava međunarodna znanstvena konferencija  Identiteti-kulture – jezici, a tema ovogodišnje konferencije je "Na raskrižju kultura-novi metodološki izazovi".

Prodekan za znanost Filozofskoga fakuleta SUM-a Mate Buntić otvorio je konferenciju i rekao kako je ovo sedmi put da spomenuti Fakultet organizira ovu konferenciju te svim sudionicima poželio uspješan rad.

- Među izlagačima imamo one koji su ranijih godina sudjelovali, kao i one koji su prvi put s nama na ovoj konferenciji, a svim sudionicima poručujem da se ne boje prezentirati svoje spoznaje- naveo je prodekan Buntić.

Tako je tijekom konferencije Ivica Glibušić održao izlaganje  o Hrvatskoj politici u BiH tijekom Prvog svjetskog rata -  o pokušaju rješavanja hrvatskog pitanja i budućeg statusa BiH, dok je Ankica Odža izlaganje održala na temu Brončanodobni čovjek na raskrižju kulture života i kulture smrti.

 Suuorganizatori konferencije su Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela u Banskoj Bystrici i Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Područni centar Osijek.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17