ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Nogometni kviz

milwall_2.jpg

 

U toplom ozračju fojničkog Riversidea počela je nova sezona nogometnog kviza Sudačka nadoknada. Odaziv je bio malo razočaravajući, okupilo se samo sedam ekipa.Ekipe su bile kvalitetne, ali najavljeno je bilo i više natjecatelja. No, posljednjeg dana iz raznih razloga počeli su pljuštati otkazi.

No, ovih sedam veličanstvenih pružilo je sjajno kvizaško nadmetanje, i pokazalo lijepo znanje u nogometnim temama.

Kiseljački Milwall je odlično startao, no kako se približavao kraj napravili su nekoliko kikseva i UD Čika je preuzeo tron i na kraju slavio. Broncom se oktila ekipa Stop MHE.

Beer bar je bio na četvrtom mjestu, a domaća ekipa Pub Riverside izgubila je u želji na domaćem terenu , te je zauzela tek peto mjesto, ali najveći podbačaj napravila je ekipa Darun strašni, koja je završila tek šesta. Giganti, koji su uvijek "tu negdje" , ovaj su put bili sedmi.

Novo izdanje kviza na rasporedu je na novoj destinaciji - u Viking pubu u Sarajevu. Vidjet ćemo koliko su Sarajlije zainteresirane za ovakav vid zabave i natjecanja, i mogu li uopće pomrsiti planove ekipama iz Središnje Bosne i Zeničko-dobojskog kantona.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17