× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • CNN-ov izbor

baklava

Opisali su je kao desertom koji ima više slojeva i napomenuli da je riječ o zalivenom kolaču. Podsjetili su da je baklava naslijeđe Osmanskog carstva.

Levant, Balkan, Kavkaz i Sjevernu Afriku su označili kao prostorom gdje je ovaj desert iznimno popularan i naglasili su da je riječ o dijelu svijeta kojim su vladali Osmanlije.

Tursku su naveli kao "duhovni dom" baklave. Istakli su da se u ovoj zemlji služe izvrsne baklave izrezane u obliku dijamanta te da se prave od oraha i da su prelivene mednim sirupom.

Naglasili su da je baklava samo jedna od poznatih poslastica koje se smatraju zaostavštinom Osmanskog carstva, ali da je s razlogom najpoznatija. Kao razlog za to u CNN-u su izdvojili jednostavan sastojak i zaključili da je među najprivlačnijim poslasticama u svijetu.
 
klix.ba
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • CNN-ov izbor

baklava

Opisali su je kao desertom koji ima više slojeva i napomenuli da je riječ o zalivenom kolaču. Podsjetili su da je baklava naslijeđe Osmanskog carstva.

Levant, Balkan, Kavkaz i Sjevernu Afriku su označili kao prostorom gdje je ovaj desert iznimno popularan i naglasili su da je riječ o dijelu svijeta kojim su vladali Osmanlije.

Tursku su naveli kao "duhovni dom" baklave. Istakli su da se u ovoj zemlji služe izvrsne baklave izrezane u obliku dijamanta te da se prave od oraha i da su prelivene mednim sirupom.

Naglasili su da je baklava samo jedna od poznatih poslastica koje se smatraju zaostavštinom Osmanskog carstva, ali da je s razlogom najpoznatija. Kao razlog za to u CNN-u su izdvojili jednostavan sastojak i zaključili da je među najprivlačnijim poslasticama u svijetu.
 
klix.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više