× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open
  • Vedad Babanović

vedad.travnik.glumac.jpg

 

Vedad Babanović, mladi i perspektivni glumac Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, nedavno je izabran na audiciji za ulogu u popularnoj TV seriji "Crno-bijeli svijet".

"Zaslugu za Vedada, njegovo predstavljanje Travnika, Bosne i Hercegovine i Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, dugujemo prvenstveno voditelju Dramskog studija, producentu Oliveru Joviću koji s njim neprekidno radi već više od godinu i pol dana." - poručili su iz Dramskog studija.
 
Vedad je igrao ulogu dječaka "Mirze", te prema riječima reditelja Gorana Kulenovića, Vedad je ostavio duboki utisak svojim profesionalnim pristupom. Njegov glumački talenat, posvećenost i brza prilagodba na snimanje je oduševila sve koji su bili dio tima na snimanju. Smatraju da je pred mladim Vedadom, ukoliko tako odluči, velika glumačka karijera.
 
"Mi smo ponosni na našeg Vedada, te pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice školskog uzrasta da se jave u Centar za kulturu općine Travnik i budu dio sjajnog tima Dramskog studija." - priopćili su Iz Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik.
 
{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags --><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D3329546003748786%26id%3D1017810331589043&show_text=true&width=552&height=748&appId" width="552" height="748" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>


<script language="javascript" type="text/javascript">
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.