ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Vedad Babanović

vedad.travnik.glumac.jpg

 

Vedad Babanović, mladi i perspektivni glumac Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, nedavno je izabran na audiciji za ulogu u popularnoj TV seriji "Crno-bijeli svijet".

"Zaslugu za Vedada, njegovo predstavljanje Travnika, Bosne i Hercegovine i Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, dugujemo prvenstveno voditelju Dramskog studija, producentu Oliveru Joviću koji s njim neprekidno radi već više od godinu i pol dana." - poručili su iz Dramskog studija.
 
Vedad je igrao ulogu dječaka "Mirze", te prema riječima reditelja Gorana Kulenovića, Vedad je ostavio duboki utisak svojim profesionalnim pristupom. Njegov glumački talenat, posvećenost i brza prilagodba na snimanje je oduševila sve koji su bili dio tima na snimanju. Smatraju da je pred mladim Vedadom, ukoliko tako odluči, velika glumačka karijera.
 
"Mi smo ponosni na našeg Vedada, te pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice školskog uzrasta da se jave u Centar za kulturu općine Travnik i budu dio sjajnog tima Dramskog studija." - priopćili su Iz Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik.
 
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17