ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Službena odluka

sff-online.jpg

 
Odluka je donesena na osnovu uputa i informacija Stožera civilne zaštite Kantona Sarajevo, Vlade Kantona Sarajevo i Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva od 4. kolovoza 2020. One uključuju i "preporuke stanovništvu na području Federacije BiH da zbog COVID-19 epidemiološke situacije koja se pogoršava izbjegavaju javna okupljanja i ograniče svoje kretanje". Sarajevo Film Festival na ovaj način potvrđuje odgovornost i obavezu prema zajednici u kojoj djeluje, prenosi klix.ba.

Gledatelji iz cijele Bosne i Hercegovine i regije na online platformi ondemand.sff.ba će moći gledati filmske programe Sarajevo Film Festivala. Putem ove platforme gledateljima će biti omogućen pristup i pratećim programima, kao što su predavanja i razgovori s autorima.

"Zahvaljujemo se autorima, gostima, sponzorima i našoj publici na podršci kontinuitetu Sarajevo Film Festivala u uslovima globalne pandemije. Posebno hvala 300 uposlenih i partnerskim službama koji unatoč složenoj situaciji rade na ovogodišnjem izdanju festivala", poručili su iz direkcije festivala.

Vidimo se 14. kolovoza 2020. u 20 sati na svjetskoj premijeri filma "Koncentriši se, baba" Pjera Žalice na ondemand.sff.ba!


0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17