ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
31. Mladifest u Međugorju

Mladifest 2010. godine


Međugorski festival održat će se u specifičnim okolnostima zbog pandemije i na koji neće moći kao i dosad doći deseci tisuća mladih.

"Vatikan pozitivno ocjenjuje međugorski fenomen, a vrlo je pozitivan je i nalaz posebnog vatikanskog povjerenstvima za Međugorje o ukazanjima, no na papi Franji je odluka kada će ga objaviti", otkrio je to na početku 31. Mladifesta mons. Henryk Hoser, apostolski upravitelj župe Međugorje.

''Odnos Svete Stolice prema Međugorju vrlo je dobar i pozitivan, no Crkva radi polako i mirno. Možemo reći da se situacija stabilizira sve više, a tome će pridonijeti i dolazak novog biskupa mons. Petra Palića u Mostar'', rekao je mons. Henryk Hoser u subotu na konferenciji za novinare na početku ovogodišnjeg 31. Festivala mladih.

Međugorski festival održat će se u specifičnim okolnostima zbog pandemije i na koji neće moći kao i dosad doći deseci tisuća mladih iz 80-ak zemalja svijeta te će se pratiti internetskim i televizijskim prijenosima.

''Sastajemo se 31. put za Međunarodni festival mladih koji pripada pastoralu župe Međugorje, ali koji je ovoga puta temeljno drukčiji od drugih zbog panedmije koronavirusa koju mjesecima proživljavamo zajedno. Razmišljali smo ga potpuno otkazati, ali je prevladala ideja da ga održimo, s time da fundamentalno promijenimo njegov tijek. Fizička prisutnost će biti kao inače, a drukčija je virtualna dimenzija Mladifesta'', rekao je mons. Hoser o Mladifest u koji će se ove godine održati pod nazivom 'Dođite i vidjet ćete', prenosi bljesak.info.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17