ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
NEDJELJA U 20:00

put po svijetu

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Premijera predstave "Put po svijetu" GKM Vitez, zasigurno će osvojiti mnoga dječja srca. Predstava je namijenjena za djecu školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu. Premijerno se igra u nedjelju, 19. srpnja, s početkom u 20h čime se nastavljaju 5. Dani hrvatskog kazališta u Vitezu.
 
Predstava "Put po svijetu" je nova igrarija nastala pod "užarenim čekićem" viteških kazalištaraca. Odvest će vas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće - pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu - stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.
 
Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić.
Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića.
Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.
Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.
 
Kao i dosada, i  za ovu predstavu vlada veliki interes publike, tako da organizatori pozivaju sve one koji žele rezervirati svoje ulaznice da to učine na brojeve:
063 697 339, 064 44 51 708, 063 335 334, a dostupne su i na stranici Gradsko kazalište mladih Vitez.
 
Također, sve posjetitelje GKM Vitez poziva na  poštivanje propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17