ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

ivana glavic iz kanade 660x330

 

Ivana Glavić iz pokrajine Ontario u Kanadi proglašena je u  najljepšom Hrvaticom u narodnoj nošnji izvan RH na prvi put online organiziranoj manifestaciji koja je ujedinila Tomislavgrad gdje je održana ova kulturna priredba i Hrvatice iz 15 zemalja svijeta s pet kontinenata.

Sedma revija tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Hrvatske koju podupiru Središnji državni ured za Hrvate izvan RH i Hrvatska matica iseljenika, zbog pandemije koronavirusa održana je bez izravnog sudjelovanja 23 Hrvatice iz 15 zemalja svijeta. Dio publike i ocjenjivačkoga suda je bio u Tomislavgradu dok su se djevojke uključivale online. Prijenos je organiziran putem internetske platforme erotel.tv, dok je neveliki broj gledatelja u Tomislavgradu manifestaciju mogao pratiti i putem velikoga videozida.


Prema ocjeni žirija pobjednica ovogodišnjeg izbora je Ivana Glavić iz Kanade. Prva pratiteljica je bila predstavnica Južnoafričke Republike Angela Miljak.
Druga pratilja je Annmaria Bunoza iz Austrije, dok je s više od 18 tisuća glasova posjetitelja Facebook stranice za najfotogeničniju djevojku 7. izbora proglašena Petra Anić iz Posušja.

Na manifestaciji se videoporukom obratila i predstavnica Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske Žana Ćorić te Ivan Tepeš, zamjenik ravnatelja Hrvatske matice iseljenika, koji su uz Udrugu Stećak organizatori ove revije i izbora najljepše Hrvatice izvan Hrvatske u narodnoj nošnji.

petra anic iz bih e1594459913242

Petra Anić, Posušje

Angela Miljak iz Juznoafricke Republike e1594456002581

Angela Miljak, Južnoafrička Republika

Annamaria Bunoza austrija e1594456014862

Annamaria Bunoza, Austrija

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17