ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Centar za kulturu

travnik glazbenici skrin

Foto: screenshot

Centar za kulturu općine Travnik ugledom, prepoznatljivošću, od početka proglašenja pandemije, prilagodila je svoje poslovanje novonastaloj situaciji.

“Svakodnevno, putem društvenih mreža komuniciramo sa svojim poslovnim partnerima, voditeljima sekcija i publikom. Osim rekonstrukcije prostora, pregleda i popravke tehničke opreme, pokrenuli smo i nekoliko online projekata u koje smo uključili polaznike naših sekcija. Čestim objavama na Fb i Instagram profilima, nastojimo biti dio svakodnevnice sugrađana i prirediti kreativne, edukativne i zanimljive online programe.
Projekat na koji smo izuzetno ponosni je i nova verzija pjesme „Travnik, to je moj grad“. Prva verzija ove pjesme, snimljena je prije 15-ak godina, i već neko vrijeme razmišljamo o ideji da snimimo novu verziju. Čini nam se da je ovo najbolji trenutak za takvo nešto. Shodno uslovima, nova verzija snimljena je online, a osim umjetnika iz Travnika, u snimanju su sudjelovali i naši sugrađani, prijatelji, poslavši svoje snimke iz gradova London – Velika Britanija, Ulm – Njemačka, Cannes – Francuska, Zagreb – Hrvatska, Zenica i Sarajevo – BiH.
U danima kada svi osjećamo koliko nam nedostaju svakodnevni rituali, večernja šetnja gradom, odlazak kod prijatelja, odlazak u kazalište, koncerti i slično, ovom pjesmom, želimo da unesemo vedrinu u svakodnevni život i obradujemo naše sugrađane”, navode iz Centra za kulturu Travnik.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17