ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
VIDEO

milanovic josip ples vavra

Foto: Privatni album

 

Mnogo je ljudi koji su ovih dana, za vrijeme izolacije, odlučili podijeliti svoje znanje na internetu kako bi naučili druge nekim vještinama koje bi voljeli znati ali nisu nikada imali vremena, prilike ili novca za to, a vrijeme izolacije je savršena prilika za naučiti sve što ste željeli.

Stoga je Artinfo kontaktirao profesionalnog plesača, našeg Kiseljačanina, Josipa Milanovića u želji da nas svaki tjedan uči nove plesove, a to je zaista nešto što je korisno i lijepo znati. U raznim prilikama, svadbama, zabavama, opća je kultura poznavati barem osnovne plesne korake. Josip je rado pristao učiti nas plesati u udobnosti svoga doma i podijeliti s nama svoje vrhunske vještine plesanja. Uživajte i pišite svoje dojmove!

Prvi tečaj posvećen je jednom od najljepših i najpoznatijih plesova-SALSI!

 

Josip Milanović, profesionalni je plesač koji svoju plesnu karijeru započinje 1997. godine u plesnom klubu Let's Dance Forever u Kiseljaku. Nakon završenih plesnih tečajeva, počinje se plesati latioameričke i standardne plesove gdje s različitim plesnim partnericama sudjeluje na plesnim natjecanjima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama u regiji.

Prelaskom u B kategoriju postaje plesni instruktor plesnog kluba Let's Dance Forever gdje radi s plesnim parovima i latino formacijama. U suradnji s voditeljem plesnom kluba iz Kiseljaka, nekoliko godina radi i kao pomoćni trener plesnog kluba Romantik u Mostaru gdje također parove trenira latinoameričke plesove. Sa svojom tadašnjom partnericom, 2008. godine, Josip Milanović sudjeluje i na televizijskom plesnom show-u Zvijezde plešu, na kojem među jakom plesnom konkurencijom osvaja sedmo mjesto.

Posljednje četiri godine, Josip Milanović dio je instruktorske postave plesnog kluba Aster, gdje osim rada s najmlađima, radi i sa starijom skupinom učeći ih razne plesne discipline- latinoameričke i standardne plesove, kao i salsu, bachatu. Dva puta je osvojio državno prvenstvo u modernim plesovima, disciplina salsa u paru, sudjelovao je kao debitant na Austrijskom balu održanom u Sarajevu, bio je dio postave mjuzikla Prljavi ples koji se izvodio i u Sarajevu, ali i u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj. Završio je i seminar na temu Pedagogija plesa i pokreta kojeg je vodila Andrea Marton, pedagogica plesa i pokreta iz Münchena, Njemačka. Osim toga radio je i koreografiju za učenike KŠC-a za natjecanje u Italiji, gdje su također osvojili prvo mjesto.

 

Nikolina J/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17