× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Agro centar
Ecos
kiseljak open
  • Travnik

fica crew

(FENA) - Mladi bračni par Lejla i Amar Čamo, poznatiji kao "Fića Crew", bit će gosti programa "Kreativni park" u Travniku, u okviru kojeg će govoriti o iskustvima koja su stekli, putujući svijetom u starom zelenom "Fići". 

Lejla i Amar su u posljednjih nekoliko godina posjetili 30 zemalja, te su prešli 40.000 km.

- Sve svoje avanture fotografiraju i objavljuju na svom Instagram profilu. U okviru "Kreativnog parka", s Lejlom i Amarom razgovarat ćemo o njihovim zanimljivim avanturama, motivaciji za putovanja i neobičnim stvarima koje su im se događale", najavili su iz Centra za edukaciju mladih (CEM).

"Kreativni park" predstavlja otvoreni forum, u kojem CEM mladima omogućava susrete s uspješnim ljudima iz cijele BiH, koji bi ih, kao pozitivni uzori, trebali inspirirati da i sami poduzmu konkretne korake ka uspjehu.

Ovaj program podržava kreativno izražavanje mladih u različitim formama, te ih ohrabruje da se aktivno uključe u život svoje zajednice, kako bi formirali navike koje će njihovu sadašnjicu, ali i budućnost, učiniti inspirativnijim i kvalitetnijim.

Druženje s Amarom i Lejlom Čamo, bit će organizirano u četvrtak, 20. veljače, u prostorijama CEM-a u Travniku u 14 sati.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.