Likovna izložba i predstavljanje knjige

izlozba hiba mustafic kiseljak

Kiseljačka podružnica Napretka organizira izložbu likovnih djela "Annale 2019." te predstavljanje knjige Miris prošlosti.
Riječ je o knjizi proze i poezije autorice Nade Puđa te jubilarnom, 20. predstavljanu likovnih uradaka u Kiseljaku  koji su prethodno povodom božićnih blagdana predstavljeni u Sarajevu.

Naime, u galeriji samostana Sv. Ante na Bistriku održana je izložba Annale na kojoj su svoje radove izložili članice i članovi Udruge likovnih umjetnika Hrvatskog društva Napredak. izložba Annale je revijalnog karaktera, a održana je kao i prethodnih godina povodom proslave katoličkog blagdana Božića.
Svojim sudjelovanjem i izlaganjem na ovoj izložbi likovni stvaratelji dali su doprinos proslavi ovog blagdana.


"Čini nam zadovoljstvo što možemo i ovaj puta ljubiteljima likovne umjetnosti u Kiseljaku izložiti djela u povodu dolaska Korizme,dana posta, molitve i dobrih djela.Raduje nas nastavak ove lijepe suradnje. Svim posjetiteljima želimo ugodne trenutke prigodom razgledavanja djela" kazao je predsjednik HKD-a Napredak u Kiseljaku Ivo Miro Jović.
Prema riječima voditeljice Likovne sekcije Ivane Ribičić na izložbi će biti predstavljeno 45 autora te jednak broja djela.

Događaj je planiran za 12. veljače, u izložbenom paviljonu Srednje škole "IGK" Kiseljak s početkom u 19 sati. U glazbenom dijelu programa nastupit će Siniša Markanović, bariton i Filip Milošević na glasoviru.

 

pl-anale.jpg

 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17