kultura

 

 

 

 

U organizaciji Udruženja Info Kuća iz Mostara upriličeno je otvorenje izložbe likovnih djela "Izložba fotografije - BiH kroz kulturu i turizam".

Riječ je o fotografijama autora Domagoja Devića kojim se predstavljaju kulturne i turističke ljepote Bosne i Hercegovine kroz autorov objektiv.

Naime, u prostorijama bilijar kluba Ilići održana je izložba "Izložba fotografije - BiH kroz kulturu i turizam" na kojoj su se izloženi radovi spomenutog autora uz prigodni domjenak i stihove poezije.

Svojim sudjelovanjem i izlaganjem na ovoj izložbi likovni stvaratelj dao je svoj doprinos proslavi uspješnog rada Udruženja Info Kuća iz Mostara.

"Čini mi se zadovoljstvo što kao umjetnik mogu dati svoj skromni doprinos razvoju kulture i turizma u ovome dijelu Bosne i Hercegovine za koji je sam kroz svoje korijene još odavno vezan. Na prvu ruku laiku izgleda jednostavno napraviti nekoliko fotografija i malo ih urediti, ali vjerujte da iza ovoga stoje dani i dani neumornog rada i odabira samih mjesta pogodnih za umjetničko stvaralaštvo. Vjerujem da će se svima koji su danas ovdje dopasti moji radovi a i samim time i na ovaj način shvatiti kakvo kulturno bogatstvo se krije u našim mjestima„ istakao je sam autor Domagoj Dević.

Već nakon ove uspješne prezentacije u razradi su druga mjesta i lokacije u Bosni i Hercegovini za neke buduće aktivnosti

 izložba2plakat1

 

 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17