ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Promocija Nine Ćorića

nino coric knjiga

Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu u utorak, 17. prosinca s početkom u 17 sati, bit će predstavljena knjiga “Korporativna komunikacija” autora Nine Ćorića, izvanrednog profesora na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje je i voditelj Studija odnosa s javnošću.

Kako je najavljeno, knjigu će predstaviti promotori akademik Muris Čičić, rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić, prof. dr. Nenad Brkić s Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i doc. dr. Vuk Vučetić s Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Prof. dr. Nino Ćorić gostujući je profesor na Fakultetu za promet i komunikacije Univerziteta u Sarajevu i na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Glavni je urednik znanstvenog časopisa South Eastern European Journal of Communication te urednik biblioteke Komunikacij@ izdavačke kuće Synopsis.

Profesor Ćorić trenutno je i predsjedavajući Vijeća Agencije za poštanski promet BiH i član Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Bosne i Hercegovine.

Promociju knjige pratit će i prigodan glazbeni  program a ista je prethodno promovirana i u Mostaru te Beogradu.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17