ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
TRAVNIK

mladi sbk

 

Centar za edukaciju mladih započinje realizaciju projekta „United in Diversity“ na temu edukacije mladih o bogatom kulturno-povijesnom naslijeđu Srednje Bosne, koji će obuhvatiti jedanaest općina Srednjebosanskog kantona.

Kroz interaktivne radionice, mladi iz Srednje Bosne će se upoznati sa kulturno-povijesnim naslijeđem općina Srednjebosanskog kantona, a imat će priliku i sami predstaviti svoju općinu mladima iz drugih gradova SBK. Nakon edukacije o povijesti Srednje Bosne, sudionici će imati zadatak pripremiti kreativnu prezentaciju svoje općine i predstaviti je na Sajmu općina SBK koji će biti organiziran na travničkoj tvrđavi Stari grad u svibnju 2020. godine.

Vrijednost projekta prepoznalo je i kantonalno Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta, kao i općine u kojima se projekat realizuje.

Projektne aktivnosti odvijat će se u srednjim školama u jedanaest općina Srednjobosanskog kantona: Bugojno, Busovača, Donji Vakuf, Fojnica, Gornji Vakuf/Uskoplje, Jajce, Kiseljak, Kreševo, Novi Travnik, Travnik i Vitez.

 

artinfo.ba | preuzeto sa drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17