× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
kiseljak open

likovna kolonija vitez

Ove godine održava se 10. Likovna kolonija „Vitez 2017" u organizaciji poduzeća Ovnak d.o.o i CM d.o.o Vitez čiji je generalni sponzor upravo poduzeće CM - cosmetic market. Ova inicijativa prepoznata je kao jedan od najznačajnijih kulturnih događaja što potvrđuje i činjenica kako je visoki pokrovitelj ovogodišnje kolonije Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ BiH, dr. Dragan Čović.

Likovna kolonija u Vitezu nastala je kao izraz ljubavi nekolicine entuzijasta prema likovnoj umjetnosti i želje da svome gradu prirede lijep likovni događaj. U devet godina, koliko već traje, na ovoj koloniji nastupio je veliki broj uglednih i renomiranih likovnih stvaratelja iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, sve s ciljem promicanja kulture i umjetnosti.

Ova kulturna manifestacija trajat će od 16. do 19. kolovoza i započet će izložbom umjetničkih djela s prethodnih kolonija u prostorijama Auto centra Ovnak, PC 96-2 Vitez.

Dana 18. kolovoza, četvrtak, kolonija će se održavati u etno selu "Čardaci" u Vitezu, čemu će moći nazočiti svi ljubitelji umjetnosti budući da će događaj biti otvoren za javnost.

Dio radova nastalih na koloniji bit će usmjeren u humanitarne svrhe Edukacijsko rehabilitacijskom centru za djecu s poteškoćama u razvoju 'DUGA' iz Novoga Travnika, a u svrhu potpore izgradnje novih kapaciteta ovoga centra. Također, dio umjetnika uradit će križni put koji će obogatiti novoizgrađenu kapelu sv. Katarine u naselju Ovnak, župa Brajkovići, općina Travnik.

artinfo.ba/im

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.