× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
kiseljak open
Ecos
kiseljak open
  • SARAJEVO

l_b458d610b4bf8bb665a55ec25bd45636.jpg

Ženska osoba utopila se sinoć u nabujaloj Miljacki, potvrđeno je za Fenu iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Kako je kazao dežurni policajac, stanica Stari Grad je jutros oko 2 sata zaprimila dojavu da tijelo pluta u rijeci.

Ističe da je Gorska služba spašavanja KS pokrenula potragu, te su iz rijeke izvukli žensko tijelo na području Ilidže. Hitna pomoć KS je konstatirala smrt.

GSS Novi Grad Sarajevo potvrdio je da su nešto iza 2 sata na poziv dežurnog operativnog Gorske službe spašavanja Županije Sarajevo, Operativnog centra Civilne zaštite Županije Sarajevo, Operativnog centra Civilne zaštite općine Novi Grad Sarajevo obavješteni da je mlađa ženska osoba doživjela nesreću i pala u nabujalu rijeku Miljacku na Skenderiji.

- Odmah smo alarmirali dežurni tim GSS Novi Grad Sarajevo koji su vršili potragu za nestalom na teritoriji Općine Novi Grad Sarajevo, tačnije u koritu rijeke Miljacke. U ispomoć su nam pritekle kolege iz GSS Županije Sarajevo, Profesionalna vatrogasna brigada Županije Sarajevo, te Pripadnici MUP-a Županije Sarajevo - navode iz GSS Novi Grad.

Dodaju da su u 3.58 sati nabujaloj Miljacki, nedaleko od Centra za edukaciju sport i rekreaciju "Safet Zajko", na površini uočili tijelo koje je nosila rijeka, nakon čega su spasitelji pristupili izvlačenju beživotnog tijela uz nazočnost i pomoć Policijskih službenika MUP ŽS na obalu rijeke, gdje je obavljen očevid.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.