Ivan Pažanin slovi za najboljeg hrvatskog kuhara, te jednog od najboljih na našim prostorima.
38-godišnji Splićanin je izgrađeno ime u svijetu kulinarstva. Sa samo 22 godine postao je chef.
Iskustvo je stekao radeći u najvećim restoranima u Hrvatskoj i inozemstvu, a postao je i poznato televizijsko lice sudjelujući kao član žirija u kulinarskoj emisiji "Tri,dva, jedan - kuhaj" te Masterchefu.
Pažanin je boravio u Restoranu Sunce u Busovači, gdje je spremao večeru, a kapacitet je bio popunjen do posljednjeg mjesta.
Posjetio je i Restoran Kamin u Kiseljaku. Tu se susreo s jednim od vlasnika, Draženom Drmačem, te ugodno porazgovarao o kuhinji, jelima,tehnikama i ugostiteljstvu. Vjerujemo kako je dao i nekoliko savjeta koji će u narednom periodu koristiti ovom omiljenom kiseljačkom restoranu.
Odsjeo je u Hotelu Bank, a ovog jutra se pohvalio kako iz hotelske sobe prati susret mlađih kategorija NK Kiseljak.
artinfo.ba