ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

prometne nezgode tijekom vikenda

Evidentirano je i 14 kaznenih djela

Kriminalitet

Tijekom proteklog vikenda na području Županije Središnja Bosna prijavljeno je 14 kaznenih djela, a radi se o 10 teških krađa, jednoj prijevari, jednom slučaju nasilja u obitelji, jednom slučaju teške tjelesne povrede i jednom kaznenom djelu oštećenja tuđe stvari.

Službenici PS Donji Vakuf otkrili su izvršitelje dva kaznena djela krađe koja su izvršena tijekom travnja i kolovoza 2013. godine krađom kablova sa kablovske mreže BH Telceoma u rejonu Rujanci i Klade u općini Donji Vakuf. Osumnjičeni za ova djela su A.Š. (1986.), E.K. (1982.) i N.R. (1978.), svi iz Donjeg Vakufa. Protiv osumnjičenih će, po kompletiranju predmeta, biti podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.

Javni red i mir

Evidentirano je osam slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a radi se o dva slučaja sudjelovanja u tuči i šest slučajeva ostalih prekršaja. U prekršajima je sudjelovalo 11 osoba.

Cestovni promet

Dogodile su se 23 prometne nezgode u kojima su tri osobe lakše povrijeđene. Iz prometa je isključeno devet vozila i 27 vozača motornih vozila, uručena su 294 prekršajna naloga iz oblasti prometa.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17