× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
kiseljak open
  • Beograd

periss.png

U kombiju i apartmanu mladića iz Splita, čiji prijatelj Matej Periš je nestao 31. prosinca, pronađeni su opijati, odnosno speed, piše dnevnik.ba.

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je javnosti objavio još detalja slučaja nestalog Splićanina koji se odnose na informacije i ispitivanje Perišovih prijatelja.

Mnogi kriminolozi, kao i javnost, su dio krivnje prebacivali na prijatelje Mateja Periša zbog toga što njegov nestanak nisu prijavili odmah, sumnjajući da je razlog korištenje nedozvoljenih sredstava. To se detaljnim ispitivanjem ispostavilo kao točno.

Mijailović je naveo da su mladići po dolasku u Beograd i tijekom putovanja pili alkohol i koristili opijate, od kojih je najopasniji bio speed, a tragovi ove droge pronađeni su u apartmanu u kojem su odsjeli, kao i u automobilu kojim su se dovezli.

Mladići policiji nisu htjeli reći o opijatima navodno zbog toga što poznaju i vole njegovog oca koji nije znao da mu se sin drogira.

Potraga za Perišom traje već sedmi dan. Mladić je 31. prosinca noću oko 2 ujutro izašao iz kluba, nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, a otprilike kod rijeke mu se gubi svaki trag. Prognoze stručnjaka nisu pozitivne, a policijske agencije u Srbiji pored istrage, provode i opsežnu potragu u rijeci.

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.