ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Akcije MUP-a

mup sbz

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su četiri kaznena djela.

Dana 19.11.2021.godine oko 19,05 sati u ulici Šumelje, općina Bugojno policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Bugojno izvršili su kontrolu i pregled osobe Z.B. rođen 1998.godine iz Bugojna.  Prilikom pregleda kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Dana 20.11.2021.godine oko 21,30 sati u mjestu Lepenica, općina Kiseljak policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak  izvršili su kontrolu i pregled osobe A.S. rođen 1988.godine iz Sarajeva, koji je zatečen u putničkom motornom vozilu marke VW Golf VI. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materija za koje se sumnja da su opojne droge cannabis i amfetamin.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Policijski službenici PS Travnik uspješno su rasvijetlili kazneno djelo „Teška krađa“ koja je izvršena dana 13.10.2021.godine na štetu firme koja se nalazi u mjestu Han Bila općina Travnik. Prema prijavi nepoznati izvršitelj ili više njih su iz magacina firme otuđili oko 110 kg bakra.

Operativnim radom na terenu policijski službenici PS Travnik su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnog krivičnog djela E.M. rođen 1981.godine i E.P. rođen 1984.godine, obojica iz Travnika.

Protiv osumnjičenih slijedi podnošenje Izvješća nadležnom Županijskom tužiteljstvu o počinjenom kaznenom djelu „Teška krađa“, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17