ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

drogamarihuana.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 12.10. 2021 godine oko 19:50 sati u mjestu Stara Bila, općina Vitez, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe I.M. rođen 1987. godine iz Viteza. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 21:10 sati u ulici Gradska, općina Gornji Vakuf - Uskoplje, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe N.M. rođen 1992. godine iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja. Prilikom kontrole i pregleda navedene osobe pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 7 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirane su 2 prometne nesreće u kojima su 2 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 383 prekršajna naloga, od kojih je 299 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod djelovanjem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 6 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17