ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

alkotestusta.jpg

Analizirajući stanje sigurnosti prometa na nivou Srednjobosanske županije, a posebno broja prometnih nesreća sa poginulim, teže i lakše ozlijeđenim osobama, kao i materijalnom štetom, uočava se činjenica da je jedan od najvećih uzročnika ovakvih nesreća alkoholiziranost vozača.

U cilju sprečavanja navedenih nesreća, policijski službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije, između ostalog, kontinuirano provode pojačane aktivnosti na kontroli alkoholiziranosti vozača, gdje su u ptoteklom periodu evidentirani značajni rezultati.

Kao primjer uspješnog djelovanja policijskih službenika po ovoj problematici, može se navesti alkotestiranje vozača tijekom protekle noći na području Viteza. Naime, radi se o vozaču putničkog motornog vozila marke VW Golf, čiji su inicijali I.A. rođen 1982.godine iz Viteza, kojem je prilikom alkotestiranja utvrđena alkoholiziranost u visini od 5,5 promila. Također, na istom području alkotestiran je i vozač putničkog motornog vozila marke Peugeot, inicijala S.K. rođen 1979.godine iz Travnika, kod kojeg je utvrđena alkoholiziranost u visini 4,4 promila.

Navedeni vozači su lišeni slobode i protiv njih slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji.

Ovakve i slične aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje stanja prometa na području naše županije bit će nastavljene i u narednom periodu, kazali su iz MUP-a ŽSB.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17