ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP ŽSB

mup sbk

 

Tijekom proteklog vikenda na području Županije Središnja Bosna prijavljeno je 10 kaznenih djela.

Dana 11.09.2021.godine oko 22,50 sati na lokalitetu Malo Plivsko jezero, općina Jajce, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Jajce izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke VW Passat, kao i osobe A.S. rođen 1988.godine iz Lukavca, koji je zatečen u vozilu.  Tom  prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 14 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  SAOBRAĆAJA

Evidentirano je 9 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 506 prekršajnih naloga, od kojih je 206 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 23 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

OSTALI DOGAĐAJI

Dana 10.09.2021.godine oko 12,10 sati u PS Travnik je prijavljeno da je u sportskoj dvorani Osnovne škole Turbe, koja se nalazi na području općine Travnik, smrtno stradalo dijete, koje je učenik VII razreda navedene škole.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te u suradnji sa nadležnim tužilaštvom pristupili vršenju uviđajnih radnji kao i drugih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, priopćili su iz MUP-a ŽSB.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17