ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Turbe
saldum.jpg

 

Teška tragedija jučer je potresla Bosnu i Hercegovinu. U mjestu Turbe, u sportskoj dvorani prilikom sata tjelesnog i zdravstvenog odgoja, na dječaka je pao gol i usmrtio ga.

Shrvan od boli dječakov ujak Nermin Švraka, kazao je za portal “Avaza” da je obitelj u velikom šoku, te da su slomljeni od bola.

Također je naveo da obitelj zbog smrti djeteta zahtijeva automatsku smjenu ravnateljice škole.

– Tražimo ili smjenu ili njenu neopozivu ostavku. U sportskoj dvorani se srušio gol koji je usmrtio dijete za vrijeme sata. On je trebao biti pričvršćen ili za parket ili za zid. Moglo je petero djece poginuti. Težak je oko 150 kilograma. Nastavnik je trebao obići sportsku dvoranu prije nego djeca uđu, da vidi je li sve sigurno. To je bilo za vrijeme sata, što je najgore… Također, zahtijevamo kaznenu odgovornost ravnateljice i nastavnika tjelesnog odgoja – kaže kroz suze dječakov ujak Nermin Švraka.

Dalje pojašnjava da je i njegov sin bio na istom satu.

– Dijete smo poslali u trenirci, a vratili su nam ga u tabutu. Moj sin je kraj njega bio kad se to dogodilo, znači gledao je kako mu je izdahnuo prvi rođak. Cijeli razred je doživio traumu za cijeli život. Svoje dijete neću slati u školu dok se ne skloni ta ravnateljica i dok svi u lancu ne odgovaraju. Policija je obavila očevid, ja sam stigao nakon sat i nije bilo ničega u dvorani. Roditelji su mu zanijemili od bola, šta mislite kako će im biti, izgubili su dijete od 12 godina – kazao je za portal Avaza uznemireni Švraka.

Posljednji ispraćaj dječaka bit će danas na mezarju Kazići. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17